Информация

 

Календар

 

Контакти

 

 

ПАТРОНЕН ПРАЗНИК 

 

На 15 декември СУ “Димитър Полянов” с. Трънак отбеляза патронния си празник и 94 години от основаването си.

Директорът на училището господин Осман Мехмедов връчи ежегодните награди от конкурсите “Най-красива коледна картичка”, ”Най-красива коледна сурвачка” и “Най-красива коледна украса на класна стая”.

Празникът започна с тържествено посрещане на училищното знаме, а учениците представиха празнична програма, посветена на Димитър Полянов. Програмата, включваща стихове, песни и танци, бе по сценарий на г-жа Емине Халис. В нея участваха и ученици от групите за занимания по интереси - клуб "Мажоретен състав" с ръководител г-жа Емине Халис и клуб "Да танцуваме заедно" с ръководител г-жа Зийнеб Осман. С увереност и грация танцуваха танго и латино танц Despacito, а с Дайчово хоро, те завладяха сърцата на публиката. С драматизация по разказа "Серафим" на Й. Йовков "актьорите" от 7 клас ни напомниха, че основното качество на човека е да помага на онзи, който е в беда.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                                                                                                      Честит празник!

С огромно удоволствие Училищното ръководство и Училищното настоятелство поздравяват цялата общност на "Поляновците" - колеги, родители, ученици и всички, които са съпричастни към радостните ни събития!