Информация

 

Календар

 

Контакти

 

 

15 февруари- Международен ден за съпричастност с деца, болни от рак. Златният цвят е символ на това колко ценни всъщност са децата и колко устойчиви са малките герои. При обработката златото минава през огън, за да стане по-здраво, също както децата по време на лечението. Златната панделка е символ на подкрепа на много видове рак в детска възраст. Според медицинските статистики ,ежегодно в света 200 00 деца заболяват от рак, а около  100 000 умират от коварната болест. Международен ден  на децата с онкохематологични заболявания, не е ден на отчаяние, а празник на надеждата и победата за малки и големи, лекари и здравни работници, родственици и близки на преборилите се и борещи се заболели, както и на всички онези хора,които не са безразлични към чуждото щастие.

                                                                                                 ХII Б клас с р-л: Х.Муса

 

 

 

 

 

 


Макети, изработени от учениците от 5 клас в час по Човекът и природата, тема: "Нашите съседи - планетите " с ръководител г-жа Фатме Халил:


  Учениците от ЦОУД 5 и 6 клас с ръководител г-жа Фатме Халил подкрепиха световната инициатива Ден на розовата фланелка – „Не“ на тормоза в училище.